joi, 24 iulie 2008

Apa calda si atacul de cord

Am primit aceste informaţii pe mail şi cred ca ar trebui citite de cât mai multe persoane.

Chinezii şi japonezii beau ceai fierbinte în timpul mesei, nu apă rece. Poate e timpul să adoptăm obiceiul lor la masă.
Pentru cei cărora le place să bea apă rece, acest articol li se adresează direct. Când se bea un pahar cu apă rece după masă, apa rece solidifică hrana uleioasă care tocmai a fost inghiţită. Va încetini digestia. Când aceasta reacţionează cu acidul, se va rupe şi va fi absorbită de intestine mai repede decât, mâncarea solidă. Trece în intestine şi foarte rapid se transformă în grăsime şi duce la cancer. Este cel mai bine să se bea supă sau apă caldă după mâncare.

Simptome comune de atac de cord....
Un punct serios referitor la atacul de cord.


Ar trebui să ştiţi că nu fiecare simptom de atac de cord este durerea braţului stâng.
Atenţie la dureri intense în zona fălcilor. S-ar putea să nu aveţi niciodată prima durere în piept în timpul atacului de cord.
Nausea (ameţeala) şi transpiraţia intensă sunt tot simptome comune.
60% din cei care au atac de cord în timpul somnului nu se trezesc. Durerea la fălci te poate trezi din somnul adânc. Să fim atenţi... Cu cât ştim mai mult, cu atât avem şanse mai bune de supravieţuire.
(traducere din engleza - Mario Demetrovici)