joi, 2 octombrie 2008

Vacanta s-a incheiat

S-a terminat vacanţa - ne-am bucurat de ea (eu şi Lorena) chiar dacă timpul a fost rece şi ploios. Am călătorit mult, am întâlnit locuri frumoase în natură şi am făcut o grămadă de poze. În curând voi posta unele dintre ele pe blog.

P. S. Le mulţumesc tuturor celor care au lăsat comentarii.

3 comentarii:

  1. Astept poze...intre timp am recuperat citeva poze de la Garden Affair si le-asm pus pe blog...nu cu toti ca nu toti mi-au trimis pozele...si fiecare parca si-a facut doar lui...
    Astept sa vad pe unde ai fost. De asemenea ciocolata trebuie sa fi ajuns...vreo trei recipienti au primit-o deja...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Rodica, iata ca am reusit sa pun cateva poze. Le-am admirat si eu pe cele de la Garden Affair.
    Joi a venit un mandat de la posta sa iau coletul dar au program doar lunea - miercurea asa scrie, deci maine merg la posta.
    Voi da un semn.

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi am fost la posta specificata pe mandat pe la ora 9.30 a.m.
    Intreb functionara de la colete daca la acel ghiseu sunt si coletele din strainatate. Raspunsul primit a fost acesta: "Nu la noi."
    Am insistat si-am rugat-o sa-mi spuna unde se primesc coletele din afara, stiid ca pana atunci acolo se primeau. Mi-a raspuns: "Intrebati-o pe colega mea care intra in tura la ora 13.30" - pe mandat erau trecute orele 9 - 11.
    Eu ii arat mandatul pe care era specificat numarul oficiului postal.
    Atunci imi raspunde: "A, da, aici. Dar veniti numai miercurea intre orele 9 - 11 pentru ca este coletul din America si trebuie sa i se faca vama iar expertul vamal are program doar atunci. Daca era din Uniunea Europeana nu i se facea vama.

    In Romania tot asa merg lucrurile ca inainte de '89. Esti plimbat de la un ghiseu la altul fara motiv.

    RăspundețiȘtergere