joi, 20 noiembrie 2008

Ultimul trandafir inflorit

Astăzi a fost o zi cu soare, chiar călduroasă - parcă era septembrie. De ceva timp un boboc de trandafir se încăpăţânează să înflorească. L-am văzut şi când era încă mic dar nu credeam că va mai apuca să-şi desfacă floarea. Acum o săptămână când au fost îngheţuri mai mari am crezut că s-a terminat cu el, pentru că atunci au îngheţat şi unele crizanteme. Dar de două zile el este înflorit. Iată-l cât este de frumos!




3 comentarii:

  1. Superb!Sa tina vremea si sa-l vezi si desfacut complet.Eu,chiar azi,fiindca au spus la meteo ca vine zapada,am tuns trandafirii,erau si boboci,altadata ii faceam buchet intr-o vaza,dar azi i-am dus la compost.Sotul meu sper ca a pus pamantul din ghivece la tulpinile trandafirilor si gata,va veni iarna cea alba.
    Lia,mulutmesc pentru sfaturile tale si ale sotului tau in legatura cu blogul.Am imbratisat o solutie de...avarie,poate ca temporara.Nimic nu va mai fi la fel cu alt blog.Va doresc fericire si fiti binecuvantati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Elisa eu nu tund trandafirii toamna decat ceea ce tai si pun in pamant ca sa faca radacini pentru alt an. In primavara ii tai. Nu stiu daca astfel este mai bine dar eu asa procedez in fiecare an.

    Cat priveste sfaturile, sotul meu este specialistul si el a luat in considerare de la inceput acest inconvenient si m-a invatat sa pun poze la rezolutie mica pentru a nu ocupa spatiul prea repede.
    Este buna si aceasta varianta cu blog pe wordpress si vei invata repede sa-l utilizezi. Eu ma bucur sa te vizitez in continuare, nu conteaza pe ce platforma este blogul.
    Iti doresc succes cu noul blog si Dumnezeu sa te calauzeasca in toate caile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o frumuseţe! La ora asta, când frigul iernii se apropie tot mai mult, acest strop de frumuseţe şi culoare nu poate decât să ne bucure. Ne vor lipsi mult aceste frumuseţi. Sau, poate, la iarnă vom umbla prin "arhivele" de poze şi ne vom bucura cu acestea prin bloguri! :-)

    RăspundețiȘtergere