miercuri, 17 decembrie 2008

Caciulita fulg de zapada, crosetata

Iată ce am făcut eu toată ziua! Am lucrat la căciuliţa pentru "fulgul de zăpadă". Mâine la serbare Lorena va purta căciuliţa pentru că este fulg. E făcută din macrame subţire pus în două fire (îl aveam cumpărat dinainte de 89, pentru că atunci mi-am croşetat o bluziţă şi mi-a mai rămas). Mâine trebuie doar să-i pun o bordură din beteală argintie, după ce se usucă, pentru că am şi spălat-o.






4 comentarii:

  1. Sa faci o poza la fulgul tau de nea sa o vedem cum a aratat la serbare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si poze de la serbare să ne arăţi! Cu fulguşorul de nea cu ochi frumoşi!

    Mi-am amintit de copilărie, când iarna ne jucam pe covor în cameră, în sobă ardea focul, era cald şi bine, iar mama stătea cu noi şi croşeta. Doamne, ce mai croşeta. Cine mai croşetează azi? Foarte puţine persoane. Cele care au apucat să înveţe aşa ceva înainte de '89. Ţin minte că la şcoală fetele lucrau mult la lucru manual. Iar noi, băieţii, făceam traforaj sau împleteam ştergători din pănuşi de porumb. Chiar învăţam să facem câte ceva cu mânuţele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rodica voi face poze. Numai ca s-a amanat serbarea pentru vineri din cauza ca nu au sosit cadourile copiilor, de la primarie.

    Irina multumesc. A mai scazut viteza pentru ca multi ani nu am crosetat deloc.

    Alex asa este. Inainte copiii invatau sa faca lucru manual, acum invata sa utilizeze computerul. E bun si el...
    Lorenei ii place crosetatul - acum, nu stiu mai tarziu :)- si ma roaga din cand in cand sa lucrez incet sa vada cum fac. I-am spus ca o s-o invat si pe ea si era tare bucuroasa. Dar daca ii va placea va invata singura - asa se invata.

    Va doresc un sfarsit de saptamana binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere