joi, 8 aprilie 2010

Primule rasarite singure

În iarbă, lângă primulele de culoare roșie a răsărit una albă. Auzisem că ele se înmulțesc și prin semințe, dar eu nu am văzut niciodată semințele lor. Și înțeleg să răsară primule tot de aceeași culoare, nu de culoare diferită.
În acea zonă eu am numai primule ciclam și roșii iar pe cea galbenă cumpărată anul trecut, am plantatat-o în cu totul altă parte a grădinii.
O voi muta în alt loc și pe cea albă.


6 comentarii:

  1. Poate ca cea alba nu inflorise anul trecut. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Florarie, eu am de vreo 5 ani primulele de la vecina mea. Si ea avea numai doua culori. Iar aceasta a crescut lateral, langa celelalte care sunt asezate in rand.
    Oricum ma bucur sa mai apara si alte culori.

    RăspundețiȘtergere
  3. un blog foarte frumos,Felicitari si sa aveti o zi buna din Tenerife!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Claudia multumesc frumos.
    Te mai astept pe aici cu placere.
    O primavara binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un blog frumos. Atentie 1 Nu numai numarul mare de linkuri poate influenta negativ motoarele de cautare.Imaginile /pozele mari detrmina o descarcare mai grea a paginii , un parmetru luat in considerare de Google !

    RăspundețiȘtergere
  6. @Diana multumesc frumos.
    Stiam conditiile de la Google de aceea si pozele care le pun eu pe blog le redimensionez de fiecare data. Iar pentru ca sa nu fie multe linkuri pe prima pagina am facut separat lista cu blogroll-ul. Totusi am inteles ca de curand bloggar permite crearea paginilor multiple.

    RăspundețiȘtergere