duminică, 5 octombrie 2008

O vacanta de vis

Asa a fost pentru Lorena vizita la bunici, in satul Cioca-Boca, la peste 30 kilometri departare de Iasi, Moldova. Nu a contat ca au fost zile posomorate si ploioase. S-a bucurat de fiecare clipa petrecuta acolo. Si-a inveselit bunicii in fiecare seara:In momentele in care ploaia se oprea, tasnea afara, pe ulitele satului:Si mai tot timpul era prin preajma animalelor. Aici, mangaie manzocul verisorilor ei:Si cand desena, tot animale vroia sa faca:Si-a revazut nepotelele de la Iasi, cea din poza fiind mai mare ca ea cu 2 ani :p :Tot sesul era al ei (zona asta se numeste "la broscarie"):A asistat la datul oilor in strunga, impreuna cu Beni, cel mai mic verisor al ei, dar mai mare ca ea (lorena este cea mai mica nepotica a bunicilor):

Aceasta poza e "miscata" insa am ales sa o postez pentru ca imi place postura, cea a unui cioban multumit de oile sale:A exasperat pisica bunicilor de cate ori a reusit sa o prinda. Biata pisica, ajunsese sa nu se mai dea jos de pe garduri si acoperis...:
A fost pentru o zi la gradinita satului. Verdictul a fost clar: i-au placut copiii insa nu i-au placut gradinita si "dotarile".S-a distrat de minune plimbandu-se cu caruta:A fost incantata sa gaseasca papadii acolo, la noi s-au trecut de mult:S-a maimutarit in toate felurile:A prins broscute, spre disperarea localnicilor care le cred otravitoare:Si-a studiat in detaliu una dintre nepotele.Si s-a bucurat din plin de singura zi cu soare ...
... fiind si ultima zi petrecuta la bunici. Urma sa ajunga la Bucuresti, la alti verisori... :------------

Cu drag, taticul ei care i-a dus dorul in toata aceasta perioada.

P.S.: Articol supervizat de sotie. :D