duminică, 4 ianuarie 2009

Un musulman irakian convertit la crestinism.

Nasseh Abdulkarim un profesor de 36 ani din Irak a scris cărţi critice la adresa islamului din cauza aceasta primind ameninţări cu moartea. A fost nevoit să părăsească Irakul şi din anul 2007 trăieşte în Elveţia ca refugiat politic. L-a primit pe Domnul Isus în inimă - un musulman care trece la creştinism este automat condamnat la moarte.
Despre islam el spune că este o religie care întotdeauna a fost plină de vărsare de sânge şi terorism (răpirile, crimele, mutilările corporale etc., sunt frecvente).
Dialogul este considerat de ei a fi drept slăbiciune iar islamizarea se desfăşoară după o anumită strategie. Musulmanii nu vorbesc deschis despre acest lucru de aceea nu se poate afla nimic despre aceste planuri decât prin infiltrarea în diferitele cercuri de arabi.
Toate acestea el le spune acum fiind conştient că oricând poate fi lichidat, dar credinţa în Domnul Isus l-a eliberat de teamă.
Mai multe despre el se poate afla aici şi aici precum şi în Revista "Strigătul de la Miezul Nopţii" nr.11 din 2008.

Despre un alt caz de convertire de la islam la creştinism - băiatul unui lider hamas care a activat chiar el o vreme ca şi conducător al unei organizaţii de tineret în cadrul Hamas - puteţi citi pe blogul "Pe Ganduri":
http://rodicabotan.blogspot.com/2009/01/escape-from-hamas.html;