duminică, 9 noiembrie 2008

Cioata

Dintre lemnele pe care şi le-a adus unchiul din pădure pentru iarnă, un copac avea rădăcinile lui... uscate. După ce le-a tăiat, partea cu rădăcini a fost pusă separat. Şi arăta foarte interesant în decorul de toamnă, printre frunze uscate.

5 comentarii:

  1. Frumoasă poză. Ar fi interesantă "cioata" să mai zăbovească prin grădină. Este o siluetă mai aparte. De parcă ar creşte copacul în pământ şi şia lăsat rădăcinile afară!
    Eu am prin curte cîteva buturugi, pe post de măsuţe şi scăunele. Chiar îmi place să mai stau vara pe ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am una linga casa si in mijloc am pus o muscata rosie. Se hraneste cred din mijlocul pomului ca o am acuma de ani de zile acolo si ii merge tare bine. Stiu ca pina la urma va "muri" si cioata, dar puna atunci am un ghiveci urias si natural de flori...rodica

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai vazut in Canada cred, dar nu sint sigura (coafeza mea facuse poze acolo) o gradina unde dupa ce s-au scos niste copaci uriasi, cuiva i-a venit ideea sa implinte pomii invers in pamint si intre radacinile lor, care deacuma erau sus, au pus flori. Era un parc urias de-acuma, cu alei si sculpturi si banci...o minunatie...am uitat ins aunde, trebuie sa-mi intreb coafez data viitoare cind ma duc
    Rodica

    RăspundețiȘtergere
  4. Alex ai dreptate si eu as tine cioata o vreme ca imi place cum arata, dar nu este in curtea noastra si cu siguranta va ajunge... lemne de foc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rodica ai un ghiveci natural si deosebit. Cat timp o mai tine nu se stie dar te bucuri o vreme de el. Mi-l si inchipui plin de flori!
    Despre parcul din Canada cu copacii asezati cu radacinile in sus cred ca este o frumusete. Iata cate idei mai are omul!

    RăspundețiȘtergere